Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
reteta preluata de la aziz, mam indragostit de reteta,aluatul este foarte fraged
Se iau din ingrediente 3 linguri ulei+2 linguri faina si se pun intr-o cratita pe foc un minut, amestecand continuu pana obtinem un sos mai gros. Restul ingredientelor se amesteca si se framanta pana obtinem un aluat elastic.
Se intinde aluatul intr-o foaie subtire, se intinde sosul, apoi impaturim foaia in 3, aducand partea stanga spre dreapta, partea dreapta peste cea stanga. Rulam, acoperim cu folie alimetara si dam la frigider 2 ore.
Intr-o cratita punem merele cu restul ingredientelor(fara scortisoara care o adaugam la sfarsit) punem pe foc si cand merele s-au imuiat putin oprim focul.
Scoatem aluatul dupa 2 ore si intindem foaia subtire, taiem in 6 patratele, le umplem cu mar ,le rulam si le inchidem la capete. Le asezam in tava si le crestam cu cutitul. Dam la cuptorul incalzit cca 20-25 minute la 275-180 grade. Cand sunt reci le pudram cu zahar
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult